Welkom bij Japans Restaurant Kobe.

De Japanse keuken wordt beschouwd als één van de gezondste ter wereld. Ze bevat weinig cholesterol, vet, calorieën en veel vezels. Ze staat geheel in het teken van "natuurlijk" en "harmonie". Zo ook in restaurant Kobe, waar onder andere de sushi en sashimi door de Japanse chef ter plekke op traditionele wijze vers worden bereid. Kobe ligt op een unieke plek aan de Maas in Maastricht, Nederland.

Wat maakt Kobe uniek?

Tegenwoordig kom je sushi op het menu van veel restaurants tegen. Wat Kobe onderscheidt van deze modetrend, is dat echte Japanse koks, die als geen ander de principes kennen van de originele Japanse keuken, de gerechten bereiden. Door hun basis kennis weten ze de natuurlijke smaak van de diverse ingrediënten intact te houden en deze in de juiste verhouding toe te passen.

"Ons motto is dat de keuken in harmonie dient te zijn met de natuur en de omgeving."

Kobe streeft ernaar authentieke gerechten te serveren. De Japanse keuken in haar oorsprong. Bij ons worden sushi en sashimi ter plaatse en à la minute bereid, zoals dat ook in Japan gebeurt. We maken alleen gebruik van de beste, verse vis. Daarnaast serveren wij ook een ruime keuze aan teppanyaki-menu's. Daarbij bereidt de kok vis en vlees bij de gasten aan tafel op een grote bakplaat.

Wij hopen u spoedig te mogen zien bij Restaurant Kobe